Viser alle 37 resultater

Vandfaste smykker

Vores vandfaste smykker tåler at du bader, træner og sover med dine smykker på, uden at de mister deres guldfarve. Vi giver 6 månders farvegaranti på hele kollektionen! Så skulle dine smykker miste farven indenfor 6 mdr, skriv os en mail, så sender vi dig straks et nyt smykke. Du skal derfor ikke længere bekymre dig om at tage dine smykker af inden du træner, bader eller sover. For vores vandfaste smykkekollektion, tåler det hele og giver dig lov til at nyde livet – med dine smykker på!


 

Stort udvalg af vandfaste smykker

Hos Lindebæk Smykker har vi en vision om at skabe fantastiske smykkedesigns til skarpe priser, uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten! Derfor har vi kreeret vores vandfaste smykkekollektion. Kollektionen består af smykker i materialet Stainless Steel, som er et enormt stærkt og holdbart materiale der ikke mister sin form. Det er blevet forgyldt m.18 karat guld under en pvd forgyldning, som binder guldbelægningen utrolig godt.  

6 månders farvegaranti

Vi er så sikre på vores materiale og kvalitet, at vi tilbyder 6 månders farvegaranti på hele kollektionen. Det vil sige, at skulle dit smykke alligevel miste sin farve efter flere måneders brug, sender vi dig straks et helt nyt! Du er derfor sikret dig smykker i god kvalitet.

Smykker der er ideele om sommeren

Vi elsker at nyde den danske sommer i fulde drag, og med vores vandfaste smykker på er vi ikke begrænset. Du kan man de vandfaste smykker, både ringe, halskæder, armbånd, øreringe, nyde livet - med dine smykker på! Du kan tage på stranden med dine smykker på! Du kan bade med dine smykker på! Du kan træne med dine smykker på! Du kan sove med dine smykker på! Du kan være fri til at nyde sommerdagene som du vil, uden at skulle bekymre dig om at tage dine smykker af. Fantastisk ikke?!

Køb dine vandfaste smykker hos Lindebæk Smykker

Vi mener at vandfaste smykker der tåler vand og fugt, er uundværlige. Find dit næste vandfaste smykke Lindebæk Smykker og tilføj et cool nyt smykke til din samling. Find hele vores vandfaste kollektion her.