Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Cvr: 41052872
Navn: Lindebæk Smykker
E-mailadresse: Emma@lindebaeksmykker.dk

Betaling

Du kan betale med VISA/Dankort og Mastercard. Når din bestilling er gået igennem, trækker vi beløbet og du får tilsendt en ordrebekræftelse på mail. Finder du ikke din ordrebekræftelse i din indbakke, bedes du tjekke dit spam filter.

Levering

Vi tilbyder at du kan få sendt din pakke med:
Postnord som leverer din pakke indenfor 1-2 dage.
DAO som leverer din pakke indenfor 1-3 dage.

Du modtager en mail ligeså snart ordren er sendt. Oplyste leveringstider er vejledende og kan således fravige. Lindebæk Smykker sender din ordre indenfor 72 timer efter ordreafgivelse.

Returret

Lindebæk Smykker tilbyder 2 ugers fuld returret på varer købt på hjemmesiden Lindebaeksmykker.dk. Det betyder at Lindebæk Smykker skal have modtaget en mail fra dig omkring ønsket retur, senest 2 uger efter modtagelsen af produkt. Det er kundens pligt at returnere smykker og produkter i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Varen skal være ubrugt og pakkes forsvarligt inden forsendelsen. Du skal altid vedlægge en seddel med dit ordrenummer sammen med returvaren. Husk at få tracking på din afsendte pakke, da ansvaret for leveringen ligger på dine skuldre.
Pakker kan kun sendes retur til vores adresse, IKKE posthuse.

Refundering

Vi har en behandlingstid på op til 7 hverdage fra at vi modtager din returpakke til, at den er færdigbehandlet hos os. Når din ordre er behandlet kan gå 2-7 bankdage før dine penge er synlige på din konto.

Returret i forbindelse med gaver

Køber du en gave over Lindebaeksmykker.dk og derfor har brug for længere returret, skal du som kommentar til din ordre, skrive “gave” og hvilken dato den gives. Hvis datoen ikke bliver oplyst ved bestillingen, starter de to ugers returret så snart odreren er leveret.

Returret i forbindelse med 3 for 2 tilbud

Ønsker du at returnere den gratis vare, udstedes der ingen refusion. Hvis du returnerer en af ​​de andre varer, vil du få refunderet beløbet for det pågældende produkt, minus værdien af ​​det gratis produkt på det tidspunkt, du købte det.

Reklamation

Hos Lindebæk Smykker har du 2 års reklamationsret.
VIGTIGT – Reklamationsretten dækker ikke almindelig slidtage og udefrakommende skader, som du selv påfører varen.

Forgyldte smykker vil med tiden patineres og dette anses ikke som reklamation. Det er meget forskelligt hvor længe guldet holder, da det kommer an på hvor meget du bruger smykket og hvor god du er til at passe på det. Ens PH-værdi kan også påvirke guldbelægningen, og det er derfor meget individuelt, hvordan et smykke holder og ældes.

Læs vores smykkeguide og lær hvordan du passer bedst muligt på dine smykker, så de holder sig smukke længst muligt.

Garanti på vandfaste smykker

Vi siger ikke at vores vandfaste linje er vandfaste for sjov, vi mener det faktisk!
Vores vandfaste smykker er bestående af stainless steel og er omfattet af 6 måneders garanti. Så hvis dine smykker mister farven indenfor 6 mdr, sender vi dig straks et nyt smykke.
Alt du skal er gøre er at sende en e-mail til vores kundesupport: Emma@lindebaeksmykker.dk

Den gyldne tone på guldbelagte smykker kan blive lidt mørkere efter brug, men den falmer ikke. Garantien dækker ikke smykkeskader eller ridser.