Viser 1–60 af 119 resultater

Alle smykker

Lindebæk Smykker er et dansk smykkebrand med fokus på tidsløse og unikke designs. Skab din egen stil med vores smykker og sammensæt dem som du vil!

Farve
Sten
Materiale
Længde
Sæt eller single
Pris

 

Køb smykker til kvinder hos Lindebæk Smykker

Lindebæk Smykker er et dansk smykkebrand og hos os finder du et stort udvalg af smykker i tidsløse og unikke designs lavet af Emma Lindebæk. Emma's designs afspejler oplevelser, humør og den inspiration hun finder.  

Bliv inspireret og find det perfekte smykke

Er du på udkig efter et flot smykke til dig selv, eller skal du finde den perfekte gave til en du holder af? Så er du landet det helt rigtige sted! Hos os finder du perfekte hverdags smykker, så du altid kan pifte dit outfit op og smykker der er mere festlige og går godt til festlige arrangementer. Vi tilbyder et stort udvalg af ringe, halskæder, armbånd og øreringe. Hos Lindebæk Smykker kan du finde smykker i mange forskellige designs og stilarter. Vi har en vision og ønsker at alle skal have mulighed for at pynte sig med skønne kvalitetssmykker og vi tilbyder derfor smykker i en prisklasse alle kan være med på. Du finder smykker til skarpe og billige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bliv inspireret til dit næste smykke look, af vores smykkedesigns med forskellige udtryk, heriblandt simple smykker, chunky smykker og elegante smykker både i guld og sølv. Skal du til bryllup, konfirmation, fest eller andre ekstraordinære begivenheder, kan du også finde smykker der tilføjer lidt ekstra elegance eller bling. Se evt. vores eksklusive Pearl Drops som er elegante forgyldte øreringe med ferskvandsperler.   

Gå ikke på kompromis med smykkekvaliteten

Alle vores smykker er der blevet kæret for og er derfor også fremstillet i gode holdbare materialer nikkelfri. Du finder kun vores smykker i 100% 925 Sterling sølv eller Stainless Steel som begge er slidstærke og lækre materialer, gode til hyperallergikerer da de ikke irriterer huden. Alle vores forgyldte smykker er forgyldt med 18 karat guld. Smykkerne der er fremstillet i Stainless Steel bliver forgyldt med 18 karat guld under vaccum og herefter får en e-coating som gør at smykkerne bliver ekstra holdbare og tåler vand, cremer og parfume.   

Find den perfekte smykkegave til kvinden du holder af

Har du brug for hjælp til at finde en gave til kvinden du holder af? Smykker er den perfekte gave! Vi har lavet en gaveguide til dig her, hvor du kan blive inspireret og finde et smykke der vil glæde hende du holder af. Uanset om du leder efter en gave til din veninde, mor, kæreste eller en du holder af, så kan du få en masse inspiration i vores gaveguide Vi anbefaler altid at man passer godt på sine smykker, så de holder bedst muligt og forlænger smykkernes levetid. Derfor har vi lavet en guide til dig der vil lære at passe godt på sine smykker. Find den her

 

Shop smykker online hos Lindebæk Smykker

Når du shopper dine smykker online hos Lindebæk Smykker slipper du for besværet ved at skulle ud af døren, og vi bringer smykkeforretningen hjem til dig. Det er nemt og simpelt at handle smykker hos os, og du finder meget inspiration på vores hjemmeside. Køber du smykker for over 499,- tilbyder vi gratis levering. Skulle du fortryde et køb, kan du nemt og hurtigt oprette en returlabel her og sende din pakke retur. Så sørger vi for at behandle returneringen og refunderer dig beløbet for ordren så snart vi har modtaget pakken. Er du interesseret i at læse mere om vores handelsbetingelser kan du finde dem her. Ønsker du at se og mærke vores smykker i virkeligheden, så kan du se hvor i landet vi har forhandlere her. Du kan f.eks finde Lindebæk Smykker i Avilé butikken i Århus centrum. Avilé er eget af Ditur som var med i Løvens hule i år 2020 og efterløbende startede Avilé som udelukkende forhandler smykker og har den flotteste smykkebutik midt i hjertet af Århus.

 

Søger du inspiration til sammensætning af smykker og smykkestyling?

Så tøv ikke med at følge os på instagram, hvor vi dagligt opdaterer med gode tips, smykke looks og tager jer med bag om Lindebæk Smykker