Sådan passer du på dine smykker

Sådan passer du på dine smykker

Empowerment ringe


Vi ønsker at forlænge smykkets levetid

Derfor har vi lavet en guide til hvordan du bedst muligt kan passe på dine smykker og bevare deres farve.

  1. For at dine smykker holder sit udseende bør du undgå kontakt med fugt og væske.
  2. Undgå at bære dine smykker når du bader, træner og sover.
  3. Opbevar dine smykker et tørt sted og gerne i den medfølgende smykkeæsker.
  4. Bliver dine smykker våde, dub dem tør med et viskestykke.

Information om smykkematerialer:

Sølv smykker kan få en anden overflade, blive sorte eller helt mat. Forgyldte smykker vil med tiden falme da de bærer et lag af tynd guld. Uanset materiale kan overfladen  blive påvirket af kemien i og på din hud, væsker, creme, sved m.m. Smykker holder sig pænest i tørt miljø.

Forgyldningen på smykker vil med tiden blive slidt og dette anses ikke som reklamation. Det er meget forskelligt hvor længe forgyldningen holder, da det kommer an på hvor meget du bruger smykket og hvor god du er til at passe på det. Ens PH-værdi kan også påvirke forgyldningen, og det er derfor meget individuelt hvordan et smykkes forgyldning holder og ældes.

Q&A

Hvordan renser man sine smykker?

Vi har lavet en komplet renseguide til rengøring af dine smykker her

Hvorfor bliver mine smykker sorte? Hvorfor bliver mine smykker grønne?

Lindebæk Smykker’s smykker bliver IKKE sorte eller grønne! Men har du købt et smykke fra et andet brand, typisk til en meget lav pris, kan du have endt med at købe et smykke i et materiale som ‘brass’ som er et miks af metaller. Sådanne helt billige smykker, har kun fået en ‘gold finish’ eller ‘silver finish’ og dermed ikke en ægte forgyldning eller forsølvning. Derfor forsvinder overfladen typisk indenfor få timers brug og du kan dermed se metallet nedenunder, som kan smitte af på din hud.

Hvilke smykker kan tåle vand? 

Solid guld og sølv smykker kan tåle vand, men solid guld smykker er typisk en del dyrere end hvad man ønsker at betale.. Derfor har vi lavet en vandfast smykkekollektion med fantastiske smykker i guld der tåler vand! Se dem her

Hvor finder jeg smykker med betydning?

Det gør du her! Jeg har lavet en kollektion af halskæder der har indgraveret personlige beskeder / budskaber. De er derfor et helt ideelt valg til at give i gave til en du holder af. 

Jeg har også lavet EMPOWERMENT kollektionen som består af ringe med forskellige ædelsten der har hver deres betydning og egenskaber. De er skabt med tanke på at empower kvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *