Viser alle 2 resultater

Tilbud

Find dit næste smykke blandt vores gode tilbud, og tilføj nye skønne ringe, armbånd, øreringe eller halskæder til din samling. Få de samme skønne kvalitetssmykker til små penge.

OBS: Begrænset antal. Tilbuddene er kun gældende i januar måned.


Tilbud - få endnu mere for pengene

På denne side har vi samlet alle vores tilbud så du hurtigt kan få et overblik over hvilke smykker du kan spare aller flest penge på. Smykkerne i tilbuds kategorien er super billige, men med samme gode kvalitet som alle andre Lindebæk smykker.


Lindebæk smykker omfavner alle

Om du er til det klassiske vintage look, det simple look, det moderne og stilrene look, eller noget helt andet kan du altid finde noget der passer perfekt ind i din stil hos Lindebæk smykker. I tilbuds kategorien her kan du oveni købet være heldig at finde det smykke som du har øverst på ønskelisten, på tilbud.


Køb den perfekte julegave til hende

Julen, december måned, risengrød og pebernødder, julemad og JULEGAVER - Julen er den smukkeste tid på året, og vi elsker alle den kærlighed som altid er i luften når der står december i kalenderen. Hos Lindebæk smykker er det ikke anderledes. Vi ved også hvor dyrt det kan være at købe julegaver til hele familien, medmindre alle gaverne er på tilbud! Udover smilet, er smykker kvindens vigtigste accessory, så hvorfor ikke købe smykker i julegave til alle kvinderne i dit liv? Om du er typen der køber dine julegaver i god tid, eller om du venter til sidste øjeblik så kan du altid købe smykker til gode priser hos os, da vi løbende opdaterer vores tilbud og vi forlænger returnerings perioden for dine smykker. Hos os kan du købe billige gaver til din kæreste, veninde, mor eller også kan du bare forkæle dig selv.


Få råd til mere med rabatter og tilbud

Er du på SU? strammer budgettet, eller er det sidst måneden? Eller ønsker du dig bare et rigtig godt tilbud, så kan du med fordel kigge vores tilbuds kategori igennem løbende, da den konstant bliver opdateret med nye gode tilbud. Hos Lindebæk Smykker synes vi at alle fortjener en god rabat.