Viser alle 34 resultater

Smykker med ædelsten og sten

Se Lindebæk Smykkers udvalg af smykker med de smukkeste ædelsten & sten slebet i de flotteste facetter. Vælg mellem ringe, øreringe og halskæder med ædelsten & sten i forskellige flotte farver.

Farve
Sten
Materiale
Længde
Sæt eller single
Pris

Smykker med ædelsten & sten

Stifter og smykkedesigner Emma Lindebæk har en forkærlighed for at skabe smykkedesigns med alverdens sten og ædelsten. Hun kan godt lide at alle ædelsten er unikke og værdifulde, og hvordan de forskellige slibninger på stenene, skaber flotte facetter som danser så smukt, når lyset rammer dem og skaber blikfang. Sten og ædelsten kan være med til at skabe et spil i et ellers neutralt smykke. Når Emma benytter ædelsten i sine smykkedesigns bliver de udvalgt i Indien.  

Ædelsten er unikke

Når man benytter naturskabte ædelsten er hvert enkelt fremstillet smykke helt unikt, da ædelsten under sin dannelse er udsat for forskellige forhold og derfor skaber et helt unikt udseende. Ædelsten er naturens vidundere og kommer i mange farver, former og klarheder. Er man heldig at finde en ædelsten i naturen, vil de i mange tilfælde ligne en helt normal sten i sin rå tilstand. Men når stenen bliver slebet og poleret vil dens fulde potentiale komme til overfladen og den farve og glans skinne igennem. Det kan ske at stenen under sin dannelse, sommetider har det man kalder ‘inclusion’, som er et andet mineral der kan være samlet i stenen under dannelse. Nogen vil synes det skaber en “uren” sten, men vi synes det er en del af stenens fortælling og siger noget om de forhold den er blevet dannet under og bidrager til at stenen er en ener og helt unik.  

Smykker med ædelsten der har betydning

Hos Lindebæk Smykker synes at vi ideen om, at hver ædelsten har en betydning og egenskaber, er fantastisk. Derfor udformer vi altid en beskrivelse til vores smykker med ædelsten, så vores kunder kan få en lille fortælling med omkring alle de positive ting en lille sten kan indeholde. Men vi vægter højest at vi udvælger nogle sten der er smukke og passer til vores design. Nogle tillægger ædelstenene særlige betydninger og bærer disse betydninger med sig når de bærer smykket. Andre vælger udelukkende smykker med ædelsten pga. farven, udtryk, glans eller andet. Uanset grunden til at vælge et smykke med ædelsten, er alle mere end velkomne til at shoppe vores smykker med ædelsten.   Hos Lindebæk Smykker finder du smykker med Tanzanit, Labradorit, Månesten, Rosequartz og Zirkoner. Se alle vores smykker med sten og ædelsten her. Udover ædelsten & sten arbejder vi også med perler. Er du interesseret i at se hvilke perlesmykker vi har, kan du klikke her.