Viser alle 10 resultater

Indgraverede halskæder

Se vores udvalg af indgraverede halskæder, som er ideelle gaveideer da de bærer en betydningsfuld indgravering. Forkæl en du har kær, og lad personen vide at du holder af hende/ham med en personlig halskæde. Vælg mellem vores forskellige indgraveringer, alt efter hvilken besked og relation I har. Så vil personen altid tænke på dig og den personlige besked, når de bærer halskæden.


[/ux_text]

Personligt smykke med betydning

Vores simple halskæde design består af en elegant kæde og et rektanglet vedhæng, og vi har en til dig om du er til guld eller sølv. Halskæden er et tidsløst design som aldrig går af mode, hvilket er vigtigt når den bærer en betydningsfuld besked. Vi har udvalgt 5 betydningsfulde sætninger som vi indgraverer i halskæderne: “Jeg elsker dig” “I love you” “Dig & mig” “Tak for dig” “Min kærlighed” Disse indgraveringer er betydningsfulde i mange relationer såsom mor-datter, søster, veninder, kærester m.m. Halskæderne er designet til at være et betydningsfuldt smykke for den der bærer den, og derfor man halskæden både bæres med indgraveringen vendt ud eller ind mod brystet, hvis man ønsker at holde beskeden privat.

Giv en personlig gave til en du holder af

Vi har gjort det muligt at give en gave til ham/hende du holder af, som helt sikkert vil glæde dem. Vores indgraverede halskæder er den perfekte gave, om det er til din mor, søster, veninde, kæreste eller en anden du har kær. Med det tidsløse design halskæden har, er det helt sikkert et smykke der vil passe ind i næsten alle smykkesamlinger.  Kender du det, at man skal købe en gave til en man holder af, men ikke kan komme på en god gaveide? Så er en personlig halskæde med indgravering et oplagt valg til dig. Ved at give en af vores halskæder, viser du at han/hun er noget særligt og at du har lagt tanke i den personlige gave.  Smykker er ikke bare smykker. For rigtig mange, har smykkerne i vores samling en betydning, som kan bære en historie eller et minde med sig. Når vi modtager et smykke af en person i gave, husker man hvorfor man fik det og hvad den person betyder for en i sit liv.