Viser 1–60 af 81 resultater


Valentinsdag er den ene dag på året hvor kun kærligheden er i centrum. Dagen betyder ‘De Elskendes Helligdag’ og handler om at bruge tid sammen med den man elsker, og gøre søde ting for hinanden. Forkæl din valentinsdate med den helt perfekte smykkegave fra Lindebæk Smykker.
Smykker visner ikke i modsætning til blomster. 💗


Valentinsdag d.14 februar 2023

Valentinsdag er hjerterne fest og betyder ‘de elskendes helligdag’. Det er en dag hvor kærligheden er i fokus, og det handler om at bruge tid med en man elsker. Det er derfor den oplagte mulighed for at vise din kærlighed til dem der er tættest på dit hjerte.   

Valentinsgave til hende 2023

Vi fejrer kærligheden mellem hinanden og der findes næsten ikke bedre måder at fortælle man holder af en, end ved at give sin kære en betydningsfuld gave. Mange giver blomster eller chokolade i gave, og selvom det er helt fantastisk at modtage, er det desværre ikke gaver der holder længere end et par dage. I modsætning til chokolade og blomster, vil et smykke være et evigt minde og påmindelse om din kærlighed.    

Den perfekte valentinsgave til hende

Det kan være svært at finde ud af hvilke gaver man skal give i valentinsgave. Men det er vigtigt at du giver en gave med tanken om, at modtageren bliver glad, dermed får den både en betydning for dig og hende. Smykker kan holde i flere år, og er en gave som hun altid vil kunne se tilbage på og blive påmindet om hvem der gav hende den, hvorfor hun fik den og hvornår. Vores smykker bærer nemlig mange minder med sig. Derfor har vi udformet en gaveguide til dig der har brug for inspiration, til at finde den helt perfekte gave til hende. Se vores gaveguide her

Giv et personligt smykke til hende

Valentinsgaver skal være personlige og have en betydning både for dig og modtageren. Vi har skabt en halskæde kollektion hvor halskæder har indgraveret små søde beskeder, som er en påmindelse om jeres relation og betydning for hinanden. Derfor er en indgraveret halskæde det oplagte valg, hvis du ønsker at fortælle modtageren hvad du føler for hende. Vi har halskæder indgraveret med teksterne: “I love you” “Dig & mig” “Jeg elsker dig” “Min kærlighed” “Tak for dig” Se alle indgraverede halskæder her.

Køb valentinsgaven til hende med rabat

Vi elsker at fejre kærligheden og derfor gør vi noget helt særligt i år. Vi tilbyder nemlig vores kunder 15% rabat på alle vores smykker, helt indtil d.14 februar med rabatkoden: VALENTIN2023

Køb valentinsgaven til hende hos Lindebæk Smykker

Hos Lindebæk Smykker er vores kunder i fokus og vi bestræber os altid på at yde en god service, så du kan fokusere på at finde den perfekte valentinsgave til hende i 2023. Med hvor levering lige til din hoveddør, skal du ikke bekymre dig om at skulle ud for at hente pakken. Du får helt gratis fragt når du bestiller for mere end 499kr. Herudover har du altid 14 dages returret, og bestiller du gaven i god tid inden, så kan du notere, “gave gives d.14/02” eller hvornår den skal gives, ved køb og dermed få længere returret. Har du spørgsmål til smykkerne, din ordre eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan.