Viser alle 34 resultater

Ringe

Lindebæk Smykker har et stort udvalg af ringe i guld og sølv i tidsløse og unikke designs. Personliggør din stil med ringe og sammensæt dem på kryds og tværs.

Farve
Sten
Materiale
Længde
Sæt eller single
Pris

Ringe i både guld og sølv - Den perfekte accessory

Skab dit eget look med Lindebæk Smykkers fingerringe.
Ringe er de perfekte accessories til at pifte dit outfit op og sætte dit eget personlige præg på din stil. Ringe kan man sammensætte som man lyster på kryds og tværs og skabet sit helt eget look. Smykker er ofte prikken over i'et og er med til at løfte din stil til det næste niveau - om du skal til vielse/bryllup, fødselsdagsfest eller bare en casual middag med en veninde. Alt efter hvilket arrangement du skal til eller hvilken stil du går efter, kan du vælge en ring der passer til dit outfit, din halskæde, armbånd, øreringe og andre smykker. Vi har ringe i forskellige stilarter, heriblandt enkle ringe, tidsløse ringe, ringe med ædelsten, chunky ringe og meget mere. Iblandt vores ringe finder du ringe i forskellige materialer, størrelser og udtryk.

Miks & Match - Skab dit eget look

Miks og match vores mange ringe og skab lige det look du ønsker. Sætter du flere ringe sammen kan du opnå et cool look, hvorimod du skaber et mere simpelt look med en enkelt ring. Har du tænkt over hvilke andre smykker ringen også skal passe til? Sætter du flere ringe sammen, vil du måske også sætte flere øreringe i samme stil sammen. Her kan du vælge en statement ring eller en helt klassisk ring som vores Lira ring i sølv eller guld.

Ringenes materialer

Vi fremstiller vores ringe i to materialer:
1. Ren sterling sølv
2. Stainless steel
Begge materialer er allergivenlige og holdbare. Vores forgyldninger består af et tykt lag 18 karat guld. Smykkerne i stainless steel er vandfaste og bliver forgyldt under vacum og med et lag e-coating som gør ringene ekstra holdbare. Vi tilbyder endda 6 mdr farvegaranti på alle vores vandfaste smykker, som er en god sikring for dig som kunde. Du kan læse om hvordan du bedst muligt passer på dine smykker i vores guide.

Den perfekte gave

Mine smykkedesigns afspejler oplevelser, mit humør og den inspiration jeg finder omkring mig - læs mere her. Ringe og smykker har for mange en speciel betydning, da de ofte bliver givet i gave og dermed bringer glæde og minder. Søger du efter en gave til en du holder af, er smykker den perfekte gaveide. Har du brug for hjælp til at finde det rigtige smykke?

Inspiration til dine hvordan du kan style dine smykker

Ønsker du inspiration til hvordan du kan style dine ringe og andre smykker, kan du med stor fordel følge vores instagram profil hvor vi dagligt deler styling, sammensætning af smykker og meget mere.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i vores "mest populære smykker" for inspiration og super gode tilbud, samt eksklusive nyheder! - Lindebæk smykker | Dansk online smykkeforretning