Viser 1–60 af 62 resultater

Øreringe

Øreringe er med til at skabe og fuldende dit look. Er du mest til simple hoops, eller kan du lide ferskvandsperler og sten. Så tjek vores udvalg af øreringe, der består af tidsløse og unikke øreringedesigns, og find dem der passer til dig.

Farve
Sten
Materiale
Længde
Sæt eller single
Pris

Øreringe i forskellige designs

Vi er vilde med øreringe - og jo flere jo bedre! Alle vores øreringe er samlet her på siden. Her finder du øreringe i forskellige stilarter, alt fra helt stilrene / klassiske til mere legende detaljer. Det er helt op til dig hvordan du ønsker at udtrykke dig med vores øreringe og hvordan du vælger at style vores smykker. Derfor kan du altid sammensætte dine øreringe på kryds og tværs af kollektioner og stilarter. Men vi er altid behjælpelige med at give inspiration til styling af øreringe. Er du interesseret i at se hvordan vi sammensætter vores øreringe med vores andre smykker, kan du følge os på instagram. Øreringe kan løfte en udtryk og selvtillid, og de er derfor også perfekte til at give i gave til en du ønsker at forkæle og holder af. Alle Lindebæk Smykkers øreringe er designet i Danmark og er håndlavet. Vi bruger kun 925 Sterling Sølv og Stainless Steel forgyldt med 18 karat guld. Alle smykker er selvfølgelig bly- og nikkelfri. 

Leg med dit udtryk

Hos Lindebæk Smykker tilbyder vi øreringe i forskellige designs, og der er derfor rig mulighed for at du kan lege med dit udtryk - og skabe dit eget personlige look. Hos os finder du et udvalg af øreringe i forskellige former og farver, øreringe med sten i alverdens farver, øreringe med ferskvandsperler. Ferskvandsperlerne vi benytter i vores øreringe er naturlig skabt og har derfor et helt unikt udtryk da de bliver formet af havet. Vores udvalg af øreringe er et sortiment af gode klassiske øreringe til hverdag, såsom små klassiske hoops og mere pragende øreringe til fest og livets begivenheder, såsom kædeøreringe med ferskvandsperler. Du kan mikse og matche vores øreringe lige på den måde du ønsker, og dermed skabe dit helt eget ørering-look. 

Lindebæk Smykkers hoops

Vi er vilde med hoops! Og derfor har vi også et stort udvalg af dem. Kært barn har mange navne - nogle kalder dem også for creoler eller blot ‘runde øreringe’. Hoops er kendetegnet ved den runde form, som med tiden er blevet en go-too for mange. Vi har også hoops / creoler med i hjertet, og laver derfor ofte nye hoops-designs. Du kan hos os, finde i mange størrelser, små hoops, store hoops, med vedhæng og i forskellige tykkelser, tykke hoops, tynde hoops. Dermed kan du skabe et chunky look eller et mere klassisk look - eller vælge at mikse det op, så du blander de chunky hoops med mere klassiske. Det er helt op til dig! Vi giver dig muligheden for det hele.  Mange af vores hoops har en letanvendelig kliklås, men er du mere til hoops med ørestikker, kan du også finde et udvalg af half-hoops - hvor cirklen ikke er helt lukket bagerst.  Chunky eller slanke, enkle eller snoede, med eller uden vedhæng – mulighederne er mange, og du kan med garanti finde et par Pilgrim-øreringe hoops, der falder i din smag.

Lindebæk Smykkers hængeøreringe

Find dine næste hængeøreringe hos Lindebæk Smykker. Er du til kædeøreringe med ferskvandsperler, eller et sæt hænge øreringe med slangedesign - så kig her! Vi har vedhæng i forskellige længder og de kan derfor skabe et fangende look ved at sammensætte dem.


Sølv eller guld

Lindebæk Smykker har et udvalg af både sølv og guld øreringe. Hvad er du mest til? måske er du med på tidens trend om at mike sølv og guld. Vores øreringe kommer i 925 Sterling Sølv eller Stainless Steel og fåes i sølvbelagt eller guldbelagt med 18 karat guld. Øreringene der bliver lavet i Stainless Steel er vandfaste og tåler derfor du bader og sover med dem på. Se alle vores vandfaste smykker her.  


Din online smykkeforhandler - Lindebæk Smykker

Alle smykker er designet af stifteren Emma Lindebæk, som har stor passion for at skabe enkle og unikke smykkedesigns. Smykker skal være for alle og det kan ses på vores priser som altid er skarpe og holdes nede.  Hos Lindebæk Smykker har vi helt sikkert et smykke til dig. Når du har fundet de nye øreringe du ønsker, kan du bestille dem hjem direkte til din hoveddør. Køber du for mere end 499,- er leveringen gratis for dig - our treat! Til alle nyoprettede kunder der tilmelder vores nyhedsbrev, sender vi en rabatkode på 15% som en varm velkomst. Har du spørgsmål til Lindebæk Smykkers øreringe, halskæder, armbånd eller noget helt andet - så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.