Spottet i Femina

For nyligt blev jeg kontaktet af en skribent fra bladet Femina, som ønskede at inkludere Lindebæk Smykker i deres ugeblad. Som en lille virksomhedsejer, blev jeg overvældet af glæde da jeg modtog denne henvendelse, da det er enormt stort at blive inkluderet i et blad, side om side med nogen af Danmarks største smykkebrands. Det er en kæmpe anerkendelse af mit kære smykkebrand Lindebæk Smykker, som jeg har bygget op fra bunden uden de store forudsætninger..

Skribenten har udrettet en enormt smuk smykkeguide til den kommende juletid, hvor man har rig mulighed for at blive inspireret til, at finde sig nogen gode julegaveønsker der kan komme på ens ønskeliste.

Læs det flotte indlæg nedenfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *