Smykketrends 2023

Smykker er prikken over i’et

Man kan blive overrasket over hvor stor indflydelse smykker faktisk kan have, på dit look, dine outfits og din stil. Smykker er med til at tilføje personlighed. Nogle køber få, måske dyre, stilrene klassikere som de ved vil kunne bruge i flere år. Andre køber billigere smykker, så de kan være med på moden og følge med på stilen, som ellers hele tiden ændrer sig. 

Lindebæk Smykker i 2023

Hos Lindebæk Smykker orienterer vi os på tidens trends og kan blive inspireret. Inspirationen benytter vi os til at kunne udvikle smykkedesigns der er mere tidsløse og unikke, så vores smykker ikke går af mode menn kan forblive en del af smykkesamlingen i flere år.

Læs med her, hvor vi giver vores besyv på hvilke trends vi tror der vil komme på smykkefronten i 2023. 

Vi giver temaet for 2023 titlen: Jo større jo bedre

 1. Store halskæde vedhæng
  Det er så småt allerede startet. Trenden med en enkelt simpel kæde som har et enormt og iøjnefaldende vedhæng
 2. Store perle
  Perler er tidsløse og har altid været in. Men 2022 var året hvor perler kom rigtig på mode igen, og siden trenden startede, er de blevet større og der er kommet flere af dem.
 3. Navne halskæder
  Tendensen med at bære et initial af en man holder af, er allerede fremme. Så det skulle ikke undre os hvis navnehalskæder kommer på mode igen. 
 4. Ekstra lange øreringe
  Ligesom at vedhængene på halskæderne bliver større, tror vi også at vi kommer til at se en hel af de helt lange øreringe i skulderlængde.
 5. Brocher
  Brocher er gennem tiden kommet og gået. De var sidst moderne i 2016 og det virker til at de godt kunne få endnu et gennembrud i 2023.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *