Smykker og velvære

Smykker og velvære: Hvordan smykker kan gøre dig sundere og gladere

At have smykker på kan ikke kun gøre dig mere stilfuld, men det kan også bidrage til dit velvære. I dette indlæg vil vi udforske, hvordan smykker kan forbedre dit humør og din sundhed.

 

 1. Ædelsten og perler: Udover deres smukke udseende kan ædelsten også have helbredende egenskaber, hvilket er en af grundende til at de er blevet mere populære i smykkeverdenen. Hos Lindebæk Smykker har vi blandt ædelstenene bl.a. Rose Quartz, Lemon Quartz, Labradorit, Månesten, Tanzanite.
  Se vores udvalg af smykker med sten her

  Vi har også et stort udvalg af smykke rmed perler både ferskvandsperler i sin naturlige form og i en flot slebet form. Perler er værdifulde og tidsløse. De symboliserer også renhed, kvindelighed, skønhed, rigdom m.f.
  Se vores udvalg af perlesmykker her
 2. Aromaterapi-smykker: Der findes smykker til aromaterapi hvor smykket er designet med en lille åbning, hvor du kan tilføje en dråbe æterisk olie. Du kan bære smykket hele dagen og drage fordel af oliernes helbredende egenskaber. Der er smykker designet til forskellige formål som at reducere stress, forbedre søvnkvalitet og lindre smerter.
 3. Reflekterende smykker: Reflekterende smykker som armbånd og halskæder med små spejle kan hjælpe med at øge din selvtillid og dit humør. De reflekterende overflader tiltrækker opmærksomhed og kan få dig til at føle dig mere positiv. Vores sunlight kollektion er designet med en overfalde der glimter og reflekterer lyset stråler. Se sunlight kollektionen her
 4. Yoga-smykker: Hvis du praktiserer yoga, kan smykker som malas og chakra-armbånd hjælpe med at forbedre din fokus og mindfulness. Malas er en slags perlekæde, der bruges til at tælle gentagne mantraer eller åndedrætsøvelser. Chakra-armbånd har farverige ædelsten, der repræsenterer de syv chakraer i kroppen.
 5. Smykker med naturinspiration: Endeligt kan smykker med naturinspiration også have en positiv indvirkning på dit velvære. Smykker med blade, blomster eller andre naturlige elementer kan minde dig om naturens skønhed og hjælpe dig med at føle dig mere forbundet til naturen. Dette kan reducere stress og give dig en følelse af ro.

Smykker kan have en positiv indvirkning på dit velvære, uanset om du tror på deres helbredende egenskaber eller ej. Prøv at inkludere nogle af de ovennævnte smykker i din daglige garderobe og se, om de gør en forskel for dit velbefindende.

Smykker og velvære: Sådan kan du bruge smykker i din daglige rutine

Der er mange måder, hvorpå du kan integrere smykker i din daglige rutine for at skabe mere balance og harmoni i dit liv. Du kan for eksempel bære en bestemt type smykke på bestemte tidspunkter af dagen for at minde dig om din intention eller mål. Du kan også meditere med smykker og bruge smykker i yoga.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *