Smykker der tåler vand

Vi har en vision om at skabe fantastiske smykker til billige priser, uden at du som kunde skal gå på kompromis med kvaliteten! Så derfor har vi kreeret den vandfaste smykkekollektion. Smykkekollektionen er fremstillet i materialet Stainless Steel, som er et enormt holdbart og stærkt materiale der ikke mister sin form. Smykkerne er forgyldt m.18 karat guld pvd forgyldning, som binder guldbelægningen utrolig godt.

Farvegaranti

Vi siger ikke at vores vandfaste linje er vandfaste for sjov, vi mener det!
Vores vandfaste smykker er bestående af stainless steel som er forgyldt med en pvd forgyldning af 18 karat.

Kollektionen er omfattet af 6 måneders garanti. Så hvis dine smykker mister farven indenfor 6 mdr, sender vi dig straks et nyt smykke.

Stort udvalg af smykker der tåler vand

Vi har et stort udvalg af vandfaste guld og sølv smykker. Om du søger chunky smykker, simple eller smykker med gravering, så har vi det hele!

Sommerens smykker

Med vores vandfaste smykker, kan vi nyde den danske smykker i fulde drag med vores smykker på – uden at skulle begrænse os.

  • Tag på stranden med dine vandfastesmykker på!
  • Bad med dine vandfaste smykker på!
  • Sov med dine vandfaste smykker på!

Du kan frit nyde sommerdagene som du vil, helt uden at bekymre dig om at tage smykkerne af. Fantastisk ikke?! Nyd livet med vores vandfaste smykker på, både halskæder, armbånd, ringe, øreringe.

Køb vandfaste smykker hos Lindebæk Smykker

For os er vandfaste smykker uundværlige, da de tåler vand og fugt. Tjek vores vandfastekollektion ud og find dit næste smykke der tåler vand hos Lindebæk Smykker. Se hele vores vandfaste kollektion her.

vandfaste smykker

En tanke om “Smykker der tåler vand

  1. Pingback: Lindebæk Smykker Hvad er vores smykker lavet af Information |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *