Om Lindebæk Smykker

Jeg er Emma Lindebæk og er stifter af Lindebæk smykker.

Mit smykke eventyr startede i 2019 i min lille 1-værelses lejlighed i Århus midtby. Her sad jeg og legede med forskellige smykkedesigns, som jeg lagde op på min instagram.

Siden da, er der sket meget. Jeg oprettede virksomheden Januar 2020 og jeg fik etableret det skønneste smykkeunivers her på Lindebaeksmykker.dk.

Jeg er en autodidakt smykkedesinger “and learn as I go”. Jeg elsker at kreere, hvilket er hvorfor min kærlighed for smykkedesign opstod. Det er stadigt vildt for mig den dag i dag, hvordan mine skitser, moodboards og billeder kan udvikle sig, tage form og blive til et smykke som andre mennesker ønsker at gå med. Mine smykker afspejler oplevelser, mit humør og den inspiration jeg finder omkring mig.

Jeg er passioneret omkring at skabe tidsløse og unikke smykkedesigns, som du kan skabe din egen stil med og som har en skønhed der varer ved. Derfor arbejder jeg ikke med sæsonpræget kollektioner, men jeg designer og skaber smykkerne udfra inspiration og passion. Jeg udarbejder mine smykkedesigns i kære Århus hvor jeg hører hjemme, og er i øjeblikket er optaget af at udforske smykkedesigns med ædelsten og lege med smykkernes overflader og udtryk. Smykkerne er håndlavet og bliver ikke masseproduceret. Både fordi vi gerne vil passe på planeten og dens ressourcer, men også fordi vi ønsker at have muligheden for at skifte ud i vores designs når vi har lyst. Så derfor sørger vi for ikke at overproducere.

Jeg håber, at du kan lide mine smykker og vil følge med på min instagram som viser mere bag Lindebæk smykker.

De bedste hilsner
Emma Lindebæk

Følg os på Instagram

se smykkestylings og bliv inspireret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *