Aura perlearmbånd

Perlearmbåndet Aura er et flot elegant armbånd med rå guld links som er kædet på de fineste ferskvandsperler. Armbåndet er et perfekt statement armbånd og kan nemt sammensættes med dine andre smykker.

Se mere

Pearl Drops øreringe

Pearl Drops øreringene er fremstillet i eksklusive materialer og bærer naturskabte ferskvandsperler hvor ingen er helt ens, hvilket gør hver ørering unik. Pearl Drops er de perfekte øreringe til fest og når du ønsker at bære noget særligt.

se mere

Lalula Perlehalskæde

Denne flotte perlehalskæde består af en simpel guldkæde med otte flotte runde naturperler. Kæden har et elegant udtryk og står utrolig flot i sig selv. Perlehalskæden er det oplagte valg når du skal til fest og mangler en perlehalskæde. Kan styles med matchende perle øreringe, på billede har vi styles kæden med vores Pearl Drops øreringe. Den fine perlehalskæde kan også styles mere nogle rå øreringe, så du får et mere balanceret udtryk.

se mere

Snake Chain ankelkæde

Denne flotte flade slandekæde ‘Snake chain’ som ankelkæde er den perfekte accessory til at fuldende dit outfit. Ankelkæden er vandfast, så du kan beholde den på når du bader og sover, og så er kæden fleksibel så den følger din ankel flot.

se mere

Figaro ankelkæde

Figaro ankelkæden er en elegant og simpel ankelkæde du kan bærer til enhver anledning. Figaro kæden er sammensat af 3 små ringe, efterfulgt at en stor og den skaber et simpelt men interessant udtryk. Ankelkæden kan derfor styles til at stå alene, eller styles med vores andre smykker.

se mere