Hvad er vores smykker lavet af?

Hos Lindebæk Smykker finder du smykker i høj kvalitet, men til priser de fleste kan være med på. Vi synes nemlig alle skal have muligheden for at købe kvalitetssmykker.

Hos Lindebæk Smykker laver vi smykker i to forskellige materialer:

  1. Sterling Sølv 925
    Dette materiale er det man kalder en legering af sølv, hvor tallet 925 angiver finheden. Tallet 925 indgår i navnet, fordi at materialet indeholder 92,5% rent sølv. Brugte man 100% sølv ville materialet blive for blødt til at arbejde med og skabe en holdbart smykke. De sidste 7,5% i Sterling Sølv består af andre metaller, typisk være kobber. Smykker der er fremstillet i Sterling Sølv. uden forgyldning, er langtidsholdbare smykker de tåler slid, væske, parfume mm.
  2. Stainless Steel
    Dette materiale er også kaldet Rustfrit Stål, og er et langt hårdere metal end Sterling Sølv. Stainless Steel tåler bedre slid og stød uden at materialet giver sig på sin form. Netop Stainless Steel er også det materiale vi skaber vores vandfaste smykker i, som bliver forgyldt med det der hedder ‘pvd forgyldning’ som foregår under vaccum og binder forgyldningen utrolig godt.

Du kan se hele vores vandfaste smykkekollektion her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *