BLACK FRIDAY 2023Black friday hos Lindebæk Smykker

Er du vild med gode tilbud og at spare penge? Så skal du holde øje når vi skylder Black Friday igang fredag d.24 november 2023.

Black Friday er dagen hvor hele hjemmesiden går i sort og bliver fyldt med årets vildeste og bedste tilbud. Du kan opleve at alle smykker på Lindebæk Smykker, øreringe, halskæder, ringe, armbånd og ankelkæder, vil blive nedsat og du kan derfor spare en hel del. Selv vores eksklusive kollektioner og nyheder vil blive nedsat under Black Friday.

Køb dine julegaver på tilbud: Find gaver til hende

Black Friday falder altid i november måned, altså knap en måned før juleaften. Derfor er det en oplagt mulighed for at kunne få købt julegaver i god tid, samtidig med at du kan købe dine julegaver på tilbud. Du kan også nå at få styr på adventsgaverne eller pakkekalenderen. Lindebæk Smykker har smykker i forskellige prisklasser, som du kan forkæle dine kære med i december måned. Men skulle du selv blive fristet af vores vilde tilbud og få lysten til at forkæle dig selv, forstår vi dig godt! For vores Black Friday vil være spækket med gode priser på alle smykker, og tilbud du ikke kan sige nej til.

Kan du ikke vente indtil Black Friday? Så kan du se vores nuværende tilbud her

Black Friday tilbud: Forkæl dig selv

Black Friday hos Lindebæk Smykker er spækket med super gode tilbud og giver dig rig mulighed for selvforkælelse. Måske har du brug for at tilføje noget nyt i din smykkesamling, måske trænger dine gamle smykker til at blive skiftet ud, eller måske kunne du godt bruge et nyt sæt øreringe eller en ny halskæde til den begivenhed du skal til. Uanset så lover vi dig, at vores Black Friday vil være stoppet med tilbud og at du helt sikkert finder et tilbud der er noget for dig.

Et godt råd til dig, for at vi kan sikre dig at du får en god shoppeoplevelse til Black Friday er: overvej på forhånd inden Black Friday, hvilke smykker du kunne tænke dig at købe. Lav eventuelt en ønskeliste. Så har du mulighed for at være hurtig og købe de smykker hjem du havde udset dig før de bliver udsolgt.

FAQ – Black Friday

Her får du svar på de mest stillede spørgsmål omhandlende Black Friday

Hvilken dato er Black Friday 2023?

Black Friday lander fredag d.24 november i 2023
Hvert år ligger Black Friday efter den amerikanske helligdag Thanksgiving.

Hvad er Black Friday?

I hele verden er Black Friday blevet årets største handelsdag. Det er en dag hvor webshops og butikker byder på diverse tilbud. Der er nogle butikker der derudover har udvidede åbningstider og først lukker midnat.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Der er delte meninger om hvor navnet stammer fra. Men angiveligt stammer det helt tilbage fra år 1961, hvor man i Philadelphia (USA) beskrev den voldsomme menneskemængde og trafik der opstod, hver år dagen efter Thanksgiving, hvor størstedelen af folket tog i butikkerne for at gøre deres juleindkøb.

Hvor finder man Black Friday tilbud?

Hos Lindebæk Smykker er hjemmesiden spækket med vilde Black Friday tilbud! Følg med på vores hjemmeside lindebaeksmykker.dk og vores Instagram eller Facebook for at holde dig opdateret. Det er en god ide at overveje hvilke smykker du vil købe på Black Friday, så du kan være hurtig og købe dem på dagen inden de bliver udsolgt.